Οι συνεργάτες μας

A2C METAL

Ανεξάρτητη εταιρεία που δημιουργήθηκε από τον Bernard Rémy, πρώην συν-διαχειριστή της παρισινής θυγατρικής της CCS ΑΕ. Τριάντα χρόνια εμπειρίας στον υπολογισμό μεταλλικών και σύμμικτων κατασκευών, γεφυρών και κτιρίων. Σχεδιασμός και διαστασιολόγηση στατικών και δυναμικών δομών.

Έγινε μέλος της CCS S.A. το 2001 ως συν-διευθυντής της θυγατρικής της CCS–France Sarl. Η επαγγελματική του εμπειρία ξεκίνησε το 1984 στο Dorris (μια εταιρεία που ειδικεύεται σε υπεράκτιες κατασκευές).

Το 1986 έγινε μέλος της CTICM (διευθυντής του γραφείου σχεδιασμού). Συμμετείχε και διηύθυνε ένα πλήθος έργων μελετών εφαρμογής κυρίως στον τομέα της γεφυροποιίας.

LITHOS

Σε στενή συνεργασία από το 2017 με το γραφείο μελετών LITHOS με έδρα την Αθήνα που ειδικεύεται στον τομέα των κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα. Κύριες υπηρεσίες που παρέχονται από κοινού:

Μελέτες εφαρμογής οπλισμένου σκυροδέματος για το Hall Pereire και την τελική μόνιμη οριζόντια αντιστήριξη του σταθμού μετρό Porte Maillot (EOLE)

Προσωρινές αντιστηρίξεις διαφόρων βοηθητικών έργων στη γραμμή μετρό 16-τμήμα 1 (Grand Paris Express).

Παραγωγή σχεδίων οπλισμών επιπέδου εφαρμογής για τον σταθμό μετρό Porte Maillot (EOLE).

CCES

Ανεξάρτητη εταιρεία, που δημιουργήθηκε από το προσωπικό του τμήματος ανάπτυξης λογισμικού μηχανικής της CCS ΑΕ.

Οι παραδοσιακές μας σχέσεις και οι τεχνικές ανταλλαγές μας επιτρέπουν να διατηρούμε και να αναπτύσσουμε σημαντικές εφαρμογές όπως τα λογισμικά MixteBridge, Instant κ.λπ.